mandag 3. mai 2010

Hat-trick til Cory!


Så ble det EM-seier for 3. år på rad til Cory Band! Imponerende og fortjent, et fantastisk brassband som alltid leverer varene. En skuffende 4. plass til Black Dyke, men en en veldig gledelig, og også fortjent, 2. plass til Eikanger-Bjørsvik. Gratulerer!
Full resultatliste finner du f.eks. her på 4barsrest.
Det er selvfølgelig alltid forskjellige meninger om konkurranseresultater av dette slaget, og det er nok slik at hadde det vært andre dommere, kunne resutatene blitt helt annerledes. Denne gang ble det altså slik, til glede for noen og fortvilelse fo andre. This is contesting!

Fantastisk å få muligheten til å følge med på mesterskapet fra godstolen hjemme, ved hjelp av British Bandsman og Yamaha' s streamingtjeneste. Med lyd over stereoanlegg og bilde på TV, ble dette helt konge for entusiaster! Mer sånn! Med totalt ca 13 timers sending, fikk man følelsen av å ha vært på EM denne helga.
Må også få berømme Simone Rebello's måte å knytte det hele sammen på med innslag mellom hvert korps. Og med Frank Renton som konferansier i salen, er det jo garantert suksess.

Da er det bare å håpe at dette blir gjentatt ved seinere anedninger. En stor takk til BB/Yamaha.

Bookmark and Share

Ingen kommentarer: