onsdag 9. februar 2011

NM Brass i Bergen like om hjørnet, 11. og 12. februar.

Da er det igjen klart for NM for Brassband i Grieghallen. Alltid like spennende begivenhet; her treffes nye og gamle brassvenner år etter år, som turister eller konkurrenter. Undertegnede reiser som turist, men er ivrig supporter for flere favorittband.
NMF har lagt opp til et arrangement i stor stil. Her presenteres internasjonale gjester og dommere, noe som gjør NM spennende å besøke, selv for ikke-utøvende publikum. Den største begivenheten er uten tvil Black Dyke Band's besøk. Det er visstnok ennå billetter ledige til konserten i Korskirken søndag 13. februar kl 1200. Men Festkonserten lørdag kveld er nok utsolgt!
For den som ikke har mulighet til å være i Grieghallen, sender NMF streaming på nett-TV hele lørdag.
Du får oversikt over NM-helga ved å laste ned programmet. Her ser du hvilke brassband som deltar i hvilke divisjoner og hva de skal spille.
Årets pliktnummer i elitedivisjon, er "The Power of the Soul" av Maurice Hamers, som er et bestillingsverk for anledningen. Absolutt hørbar musikk med mange solistiske utfordringer.
Hele NM-arrangementet kan du lese mer om her.

Ønsker alle deltakende band lykke til, og god fornøyelse til alle som befinner seg i Grieghallen fredag og lørdag! Vi sees!

Ingen kommentarer: